Companii

Klass Wagen rent-a-car anunţă rezultate record în S1/2023

Articol cu conţinut publicitar

Klass Wagen rent-a-car anunţă rezultate record în S1/2023

Autor: Ştefan Stan

07.08.2023, 08:00 272

Klass Wagen Group, compania de închirieri auto prezentă în România, Ungaria şi Portugalia, raportează o cifră de afaceri record de 25,5 mil. Euro la nivel de grup pentru primele 6 luni din 2023, în creştere cu 69% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, înregistrând un profit de 1,6 mil. Euro.

Rezultatele-record se datorează în special unei creşteri foarte mari în Portugalia, unde Klass Wagen devine un jucător important pe piaţa de închirieri auto pe termen scurt, depăşind anul acesta o flotă de 2700 de maşini. În România şi Ungaria, grupul îşi menţine poziţia de top pe care o ocupă de mai mulţi ani.

Pentru a fi pregatită pentru sezonul de vară, anul acesta compania a achiziţionat peste 3100 de autoturisme noi, valoarea totală a achiziţiilor depăşind 65,9 de milioane de euro. În 2023, flota totală a grupului Klass Wagen a depăşit 6000 de maşini.

“Aşteptăm clienţii noştri să apeleze cu încredere la serviciile noastre ori de câte ori au nevoie de servicii de mobilitate. Le oferim cele mai noi, sigure şi variate modele de maşini de pe piaţă la cele mai mici preţuri şi – nu în ultimul rând – servicii de înaltă calitate, confirmate de recenziile acordate companiei de către clienţii săi. Klass Wagen doreşte să mulţumească pe această cale tuturor partenerilor săi pentru încrederea şi suportul oferite” a declarat Norbert Sabou, CEO-ul companiei.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO