Companii

Leroy Merlin a început recrutările pentru magazinul din Bragadiru

Leroy Merlin a început recrutările pentru magazinul din...

Autor: Cristi Moga

02.12.2014, 00:00 2163
Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin - care deţine pe piaţa locală două magazine sub brandul propriu, dar şi cele 15 magazine cumpărate recent de la BauMax - a început de câteva săptămâni procesul de recrutare a personalului pentru unitatea pe care compania o va deschide în primăvara anului viitor în localitatea Bragadiru din apropierea Capitalei. Francezii au nevoie în special de angajaţi comerciali şi şi-au montat anunţurile de angajare pe panouri din zona cartierului Rahova, dar şi pe site-uri specializate de recrutare.
 
Potrivit celor mai recente informaţii, magazinul Leroy Merlin din Bragadiru ar putea fi deschis în luna mai a anului viitor. Anul trecut, când avea un singur magazin în România, pe Şoseaua Chitilei din Bucureşti, Leroy Merlin avea peste 200 de angajaţi care lucrau atât în magazin, cât şi în administrarea afacerii. Totodată, Leroy Merlin se pregăteşte de remodelarea reţelei BauMax, proces pentru care a fost readus în Bucureşti şi Jane Portanguen, managerul care a coordonat deschiderea magazinului din Craiova. Din acest an, compania este condusă la nivel local de francezul Frederic Lamy.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO