Companii

Mallul ParkLake din Bucureşti: Avem în vedere reducerea numărului de elemente decorative de Crăciun pentru a reduce consumul de energie. Câtă energie consumă un mall?

Park Lake din parcul Titan din Bucureşti a fost construit după o investiţie totală de 185 de milioane de euro, împărţită în mod egal între cei doi dezvoltatori.

Park Lake din parcul Titan din Bucureşti a fost construit după o investiţie totală de 185 de milioane de euro, împărţită în mod egal între cei doi dezvoltatori.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.10.2022, 16:15 867

Portughezii de la Sonae Sierra, care deţin centrul comercial ParkLake din Bucureşti, au conturat un plan de măsuri pentru a contracara scumpirile din piaţa energiei. „Avem în vedere reducerea numărului de elemente decorative de Crăciun, precum şi a numărului de ore în care acestea vor funcţiona în centrul nostru comercial, însă efectul general nu va fi afectat semnificativ. În completarea acestor măsuri, Sierra a pregătit, de asemenea, o serie de iniţiative şi recomandări dedicate pentru chiriaşii săi, pentru a evalua, ajusta şi optimiza activitatea magazinelor. Aceste recomandări specifice pe care urmează să le punem în aplicare vizează funcţionarea echipamentelor de aer condiţionat şi de iluminat din magazine, restaurante, sala de fitness şi cinematograf“, spun reprezentanţii centrului comercial. Astfel, instalaţiile de aer condiţionat vor fi oprite la sfârşitul zilei şi ori de câte ori nu sunt strict necesare, se evaluează posibilitatea de a instala termometre în interiorul magazinelor, pentru a facilita controlul temperaturii ambiante, iar chiriaşii sunt încurajaţi să facă trecerea la iluminatul cu LED în proporţie de 100%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO