Companii

Marian Ion, CEO al ING Hubs România: În contextul sistemului de lucru de la distanţă, o oportunitate a fost reprezentată de posibilitatea de a angaja sau contracta ingineri IT şi în alte oraşe decât Bucureşti

Marian Ion, CEO al ING Hubs România

Marian Ion, CEO al ING Hubs România

Autor: Alexandra Matei

05.11.2022, 12:11 539

♦ ING Hubs a pornit în 2017 sub numele de ING Tech, însă recent şi-a schimbat denumirea în ING Hubs România, întrucât a adăugat în portofoliul său trei arii noi de activitate care completează zona tech - audit tech, NFR (servicii de compliance - verificare de clientelă, tranzacţii) şi operaţiuni de retail l În 2021, compania a ajuns la afaceri de 432 mil. lei, în creştere cu peste 30% faţă de anul precedent, arată datele publice.

Marian Ion, CEO al ING Hubs România, un hub global de tehnologie care furnizează peste 150 de servicii de dezvoltare software, management al datelor, risc nonfinanciar şi audit, susţine că modul de lucru de la distanţă, venit ca urmare a pandemiei de Covid-19, a repre­zentat o oportunitate, întrucât com­pania a putut angaja sau contracta ingineri IT şi din alte oraşe decât Bucureşti.

Astfel, angajaţii au putut fi implicaţi în activitatea companiei fără a fi nevoie ca ei să fie prezenţi fizic în biroul ING Hubs.

„Anul acesta, provocările au venit din zona pieţei muncii - există în continuare o cerere susţinută pentru specialişti care acti­vează în domeniul IT. Cererea ridicată cre­ează şi oportunităţi de dezvoltare accelerată a acestor capabilităţi, dar pune presiune pe angajatori pentru a rămâne relevanţi. În contextul sistemului de lucru de la distanţă, o oportunitate a fost reprezentată de posibilitatea de a angaja sau contracta ingineri IT şi în alte oraşe decât Bucureşti şi de a îi implica în activitatea companiei fără a fi nevoie ca ei să fie prezenţi fizic în biroul companiei“, a spus pentru ZF Marian Ion, CEO al ING Hubs România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO