Companii

Mihai Bundoi, fost country manager al unei companii farmaceutice şi consilier în Ministerul Sănătăţii, este recrutat de Philip Morris România ca Head of Scientific & Medical Affairs

 Mihai Bundoi, fost country manager al unei companii...

Autor: Roxana Rosu

13.10.2022, 13:30 248

Mihai Bundoi a fost recrutate de Philip Morris România ca Head of Scientific & Medical Affairs, poziţie din care va coordona o echipă de specialişti care vor promova reducerea riscurilor în domeniul tutunului.

„În ţara noastră există în continuare foarte multă confuzie în legătură cu produsele fără fum şi cu rezultatele cercetării ştiinţifice din acest domeniu. Pentru ca România să urmeze exemplul altor state şi să facă tranziţia către aceste produse, care sunt o alternativă mai bună decât continuarea fumatului, este important ca ştiinţa din spatele lor să fie cunoscută şi înţeleasă. În acest sens, interacţiunea cu comunitatea ştiinţifică şi medicală reprezintă pentru noi o prioritate. ”, a declarat Dragoş Bucurenci, Director External Affairs în cadrul PMI.

Mihai Bundoi a lucrat peste 27 de ani în industria farmaceutică, a fost Country Manager al  Mundipharma Medical GmbH, apoi  consilier superior în Ministerul Sănătăţii, în cadrul Direcţiei de Asistenţă Medicală şi Sănătate Publică, precum şi în cadrul departamentului care a gestionat Preşedinţia României la Consiliul European.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO