Companii

Mobexpert duce formatul concept store la Râmnicu Vâlcea şi ajunge la 26 de magazine în total. „Planurile vizează continuarea dezvoltării la nivel naţional“

ANTREPRENORI LOCALI

Investiţia într-un magazin Mobexpert sub formatul concept store, aşa cum este cel din Râmnicu Vâlcea, este de aproximativ 700.000 de euro.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

29.11.2023, 09:00 187

Mobexpert va deschide joi 30 noiembrie un magazin de tip concept store în Râmnicu Vâlcea, investiţia într-o astfel de unitate ridicându-se la aproximativ 700.000 de euro. Anul acesta, retailerul a mai inaugurat două astfel de magazine la Piatra Neamţ şi Târgovişte.

Magazinul din Râmnicu Vâlcea este al şaselea unde Mobexpert a dus formatul concept store, iar planurile vizează extin­derea în mai multe oraşe mari din ţară.

„Planurile Mobexpert pentru anii următori vizează continuarea dezvoltării reţelei la nivel naţional. Un obiectiv important este atingerea numărului de 20 de magazine tip Concept Store, distribuite în toate oraşele mari din ţară. Acest demers va permite Mobexpert să ofere o acoperire extinsă şi să aducă produsele şi serviciile Mobexpert mai aproape de clienţii din diverse regiuni ale României“, a spus pentru ZF Adelina Badea, CEO al Mobexpert, grup cu afaceri de peste 263 mil. euro la nivelul anului 2022.

Compania mai are astfel de magazine  de tip concept store şi în Craiova, Ploieşti şi Baia Mare. În total, Mobexpert ajunge odată cu deschiderea unităţii din Râmnicu Vâlcea la 26 de magazine, reţeaua incluzând 11 hipermagazine, amplasate în Bucureşti, Iaşi, Suceava, Piteşti, Constanţa, Braşov, Sibiu şi Oradea, dar şi alte nouă magazine situate în Timişoara, Cluj-Napoca şi magazine partenere în Galaţi, Alba Iulia, Bistriţa, Târgu-Mureş, Brăila, Târgu-Jiu şi Călăraşi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO