Companii

Nicuţa Enache, care pornea în 2014 Osteria Ciao Niki, a investit 400.000 de euro într-un restaurant de cinci ori mai mare decât primul. „Vom amortiza investiţia într-un an, dacă crererea se menţine constantă“.

Antreprenori locali

Nicuţa Enache a plecat din România imediat după ce a absolvit liceul şi a ales să lucreze în Roma, Italia, în domeniul restaurantelor

Nicuţa Enache a plecat din România imediat după ce a absolvit liceul şi a ales să lucreze în Roma, Italia, în domeniul restaurantelor

Autor: Florentina Niţu

30.07.2019, 19:30 1927

Nicuţa Enache, 36 de ani, din comuna Tulnici, judeţul Vrancea, s-a întors în 2014 în România, după ce a lucrat 12 ani în Italia şi a deschis un restaurant mic, cu o capacitate de 30 de persoane, în Bucureşti, Osteria Ciao Niki.

După mai bine de 4 ani de activitate, ea a decis să treacă la un alt nivel ca antreprenor şi a investit 400.000 de euro într-un restaurant de cinci ori mai mare, pe strada Bocşa din Capitală, într-o casă de epocă, care le aparţine moşenitorilor celebrului dirijor Sergiu Celibidache. Noul restaurant este controlat de Nicuţa Enache şi asociata sa Adina Bourceanu (30 de ani).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO