Companii

Outletul Fashion House Pallady, deţinut de un grup belgian, se deschide la finalul lui martie: peste 70% din proiect este închiriat de branduri precum Puma, Tom Tailor şi Lee Cooper

Proiectul are un catchment area (zonă cu potenţiali clienţi) de peste 3 milioane de oameni, fiind situat la ieşirea spre A2.

Proiectul are un catchment area (zonă cu potenţiali clienţi) de peste 3 milioane de oameni, fiind situat la ieşirea spre A2.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.01.2021, 11:30 676

♦ Proiectul de peste 12.000 de metri pătraţi va fi dezvoltat în două etape şi va avea în total peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante şi aproximativ 300 de locuri de parcare.

Outletul Fashion House Pallady din Bu­cureşti, dezvoltat de belgienii de la Lie­brecht & wooD, se va deschide pe 25 mar­tie 2021, fiind închiriat în proporţie de peste 70% până în acest moment. Proiectul cumulează o investiţie de 25 de milioane de euro, iar printre chiriaşii de până acum se numără Puma, Tom Tailor, Lee Cooper, Colin’s şi US Polo Assn, re­tai­leri care lucrează la amenajarea ma­gazinelor în noul proiect. „Istoria a ară­tat că businessul de tip outlet este sustenabil chiar şi în cele mai dificile pe­rioade economice. În ciuda dificultăţilor ap­ărute în 2020, am continuat lucrările de cons­truc­ţie la Fashion House Pallady, con­form pla­nurilor“, spune Brendon O'Reilly, di­rector general al grupului Fashion House.

Proiectul de peste 12.000 de metri pătraţi va fi dezvoltat în două etape şi va avea în total peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante şi aproximativ 300 de locuri de parcare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO