Companii

Pandora deschide primul magazin din România, cu bijuterii de până la 5.000 de euro. Galerie FOTO

 Pandora deschide primul magazin din România, cu bijuterii de până la 5.000 de euro. Galerie FOTO

Pandora deschide primul magazin din România

Autor: Cristina Rosca

16.09.2011, 13:28 4895

Reţeaua daneză de bijuterii Pandora, cu afaceri de aproape 900 de milioane de euro la nivel mondial şi cu magazine în 55 de state, a deschis ieri la Bucureşti primul magazin de pe piaţa locală.

Situat în centrul comercial AFI Palace, magazinul are o suprafaţă de 64 de metri pătraţi şi a necesitat o investiţie de circa 300.000 de euro. "Este o intrare directă. S-a luat această decizie datorită potenţialului pe care piaţa din România îl are", spun reprezentanţii Pandora.

Compania daneză comercializează bijuterii din aur şi argint, ce au montate pietre preţioase şi semipreţioase. "Clienţii pot personaliza orice detaliu al bijuteriilor".

Preţurile produselor variază între 14 şi 4.500 de euro, iar reprezentanţii companiei spun că fiecare client va lasa în medie 400 de lei (circa 100 de euro) în magazinul Pandora.

"Cele mai deschise provocărilor în materie de stiluri şi culori ale bijuteriilor pe care le poartă sunt bucureştencele. Orice produs îşi găseşte cumpărător în Capitală. Clienţii Pandora sunt de regulă femei peste 20 de ani, cu venituri peste medie şi educaţie superioară".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO