Companii

Peste 90 de proiecte imobiliare au fost prezentate în weekend la Imobiliarium

Peste 90 de proiecte imobiliare au fost prezentate în...

Autor: Bogdan Alecu

14.10.2019, 00:05 714

În cadrul târgului a fost prezentat şi Estoria, cel mai mare proiect mixt, de rezidenţial şi birouri, anunţat în Bucureşti.

Imobiliarium, târgul imobiliar or­ga­nizat în acest weekend în Capitală, a tras peste 7.000 de oameni, care au venit pen­tru a vedea cele peste 90 de proiecte pre­zentate. În total, ansamblurile rezi­den­ţiale prezente în cadrul târgului au re­pre­zentat o suprafaţă de peste 1 mil. mp.

„Oferta acestei ediţii a Imobiliarium a acoperit cea mai diversificată gamă de locuinţe de până acum. Vizitatorii pot prospecta toate tipurile de case şi aparta­mente inteligente, de la conceptul de case verzi, la proiectele rezidenţiale dezvoltate cu infrastructură completă, proiecte mixte - business şi rezidenţial -, case active sau clădiri ce promit o com­binaţie între vechi şi nou“, a declarat A­drian Stănescu, project manager la Imobiliarium.

Printre cei mai mari dezvoltatori prezenţi se numără One United, AFI Global Europe, Anchor Group, Conarg, Impact, Prime Kapital, Metropolitan, Cordia - Futureal Group, Străuleşti Lac Alfa, Hagag, Zacaria Group, Nusco Imobiliara etc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO