Companii

Producătorul apei AZUGA a numit un nou CEO, Mihaela Beceanu: „Vreau să cresc notorietatea brandului Azuga atât în piaţa locală, cât şi internaţională“

Roua Development a avut în 2021 o cifră de afaceri de 38,2 milioane de lei, în creştere faţă de anul precedent, şi un profit net de 1,2 milioane de lei, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Roua Development a avut în 2021 o cifră de afaceri de 38,2 milioane de lei, în creştere faţă de anul precedent, şi un profit net de 1,2 milioane de lei, arată datele de la Ministerul de Finanţe.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

14.09.2022, 16:15 546

Roua Development, compania care produce brandurile de apă AZUGA şi Perla Covasnei şi care anul trecut a avut afaceri de 38 mil. lei, a numit-o pe Mihaela Beceanu, un executiv cu o experienţă de peste 20 de ani în vânzări şi achiziţii, în funcţia de CEO al companiei. Roua Development este compania care a preluat, în baza contractelor de închiriere, fabricile de îmbuteliere apă din Azuga (judeţul Prahova) şi Catalina (judeţul Covasna), precum şi ope­raţiunile de pro­duc­ţie şi distribuţie a bran­durilor AZUGA - apă na­turală alcalină şi Perla Covasnei - apă mi­ne­rală na­turală. Fabricile sunt con­trolate de familia Moraru prin Azuga Waters şi Perla Covasnei, ambele aflate în insolvenţă.

„Am fost onorată de decizia domnilor Moraru de a-mi încredinţa dezvoltarea companiei Roua Development şi am acceptat-o la sfârşitul lunii iulie 2022“, a spus Mihaela Beceanu. Ea este  absolventă a unui Executive MBA, licenţiată a Facultăţii de Marketing şi Comerţ Exterior şi a acumulat experienţă de peste 20 de ani în domeniile vânzărilor şi achiziţiilor, derulate cu parteneri interni şi internaţionali, în companii multinaţionale şi româneşti, cum ar fi Sitaco Pepsi Cola, Prodal 94, Amraz Romania şi Resilux Packaging South East Europe.

„Am acumulat peste 16 ani de experienţă în vânzări de soluţii de ambalare, fiind familiarizată cu pieţele de băuturi şi alimente din Europa de Sud şi de Est. Pregătirea mea educaţională se referă la managementul afacerilor, cu un interes deosebit în domeniul dezvoltării pieţei şi vânzărilor“, a adăugat ea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO