Companii

Producătorul de acoperişuri Caretta din Iaşi: „Reducerea puterii de cumpărare a populaţiei şi centrarea concurenţei pe preţ ar putea avea impact asupra investiţiilor pe care le-am proiectat“

ANTREPRENORI LOCALI

Ciprian Marcu, CEO şi fondator, Caretta: Sperăm ca în anul 2024 să depăşim nivelul de creştere al vânzărilor din 2023.

Ciprian Marcu, CEO şi fondator, Caretta: Sperăm ca în anul 2024 să depăşim nivelul de creştere al vânzărilor din 2023.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.02.2024, 17:30 58

Principalele temeri ale companiei derivă din instabilitatea existentă la nivelul economiei naţionale şi europene cu impact asupra dinamicii sectorului construcţiilor.

Producătorul de acoperişuri şi garduri metalice Caretta din Iaşi estimează că piaţa acoperişurilor metalice va creşte cu maximum 5% în primul semestru din 2024, pe fondul reducerii puterii de cumpărare, urmând să accelereze până la o creştere de 10% în partea a doua a anului dacă dobânzile vor scădea.

„Ne dorim ca impactul contextului geopolitic internaţional să fie unul redus asupra industriei metalurgice, astfel încât să nu mai avem creşteri majore de preţuri la materia primă“, spune Ciprian Marcu, CEO şi fondator, Caretta.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO