Companii

Producătorul de ambalaje MM Packaging, care lucrează pentru Unilever, Bergenbier şi P&G: Dacă ajutoarele financiare oferite de UE vor intra în ţară, tendinţa de recesiune va fi mult amortizată

Producătorul de ambalaje MM Packaging, care lucrează...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

06.07.2023, 18:30 2727

♦ Compania a ales să-şi extindă capacitatea de producţie şi a spaţiilor de depozitare la Ploieşti, investiţia fiind de câteva milioane de euro.

Mayr-Melnhof, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a producţiei de ambalaje, care activează pe piaţa locală prin firma MM Packaging, va termina în perioada următoare un nou depozit şi estimează o creştere de 7% a cifrei de afaceri în acest an.

„Cel mai important proiect de investiţii este finalizarea depozitului automatizat, a cărui construcţie a început în 2022. Acesta va avea o capacitate de depozitare de 10.000 de paleţi“, a spus Bogdan Tache, director general la Mayr-Melnhof Packaging, ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023, apărut recent pe piaţă.

Compania a ales să-şi extindă capacita­tea de producţie şi a spaţiilor de depozitare la Ploieşti, investiţia fiind de câteva milioane de euro, potrivit unor date anterioare. Anul tre­cut, la emisiunea ZF Logistica Businessului, managerul spunea că MM Packaging are un buget de peste zece milioane de euro pentru investiţii, însă nu toţi banii sunt destinaţi depozitului, ci mai sunt în lucru şi capacităţi de producţie şi alte clădiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO