Companii

Producătorul de lactate Romfulda Prod din Bistriţa-Năsăud, deţinut de familia Roman, investeşte 2,8 milioane de lei în panouri fotovoltaice pentru eficienţă energetică

Romfulda Prod din Bistriţa-Năsăud

Autor: Florentina Niţu

30.09.2023, 14:51 27892

Teodor Roman, acţionar la Romfulda Prod: „Proiectul este făcut cu fonduri europene, iar cofinanţarea reprezintă 50% din valoare. Este mai vechi, l-am demarat în 2019-2020, dar fiind perioada de COVID-19, a stagnat“.

Romfulda Prod, companie ce pro­duce lactate într-o fabrică din Beclean, oraş aflat în judeţul Bistriţa-Năsăud, trece la energie verde. Com­pa­nia investeşte 2,8 mil. lei, în in­sta­la­rea de pa­nouri fotovoltaice pe fa­brică, cu o ca­pa­citate de 300 kW. Ju­mă­tate din re­sursele financiare pentru acest pro­iect sunt fonduri europene neram­bursabile. 

„Vom instala panouri fotovoltaice pe fabrică pentru eficientizarea energetică. Proiectul este făcut cu fonduri europene, iar cofinanţarea reprezintă 50% din valoare“, spune Teodor Roman, acţionar al Romfulda Prod alături de Maria Roman.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO