Companii

Producătorul de medicamente Terapia Cluj a adus 20 de medicamente în plus în portofoliul de pe piaţa locală. În total, Terapia are 400 de medicamente în portofoliul local

Producătorul de medicamente Terapia Cluj a adus 20 de...

Autor: Georgiana Mihalache

11.04.2024, 00:07 289

Ultimele 12 luni au însemnat pentru Terapia Cluj, cel mai mare producător local de medicamente, o creştere a portofoliului cu încă 20 de produse care se adresează afecţiunilor din sfera dermatologică, a sistemului nervos central, din oncologie, produse de spital.

„Am introdus în portofoliu anul acesta încă vreo 20 de medicamente noi, asta însemnând şi medicamente cu prescripţie şi medicamente fără prescripţie. Suntem în proiecte cu grupul Sun Pharma de a aduce mai multe produse inovative, bazate pe cercetare-dezvoltare. Deja avem un produs biologic utilizat în psoriazis şi dorim să aducem şi alte produse, în special în zona de dermatologie, oftalmologie şi oncologie“, a spus Dragoş Damian, CEO al Terapia Cluj, într-un interviu pentru ZF. El a precizat că se uită în continuare la achiziţii orga­nice, de mărci de produse, dar şi la companii, în funcţie de oportunitatea din piaţă. În 2022, Terapia a cumpărat portofoliul Uractiv de la producătorul Fiterman Pharma din Iaşi, o mişcare importantă în piaţa medicamentelor.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro