Companii

Quasar, 31 mil. euro din usi si ferestre PVC

15.02.2008, 21:17 68

Compania Quasar Industries din Petrosani, producator de sisteme de usi si ferestre din PVC si aluminiu estimeaza ca va realiza in acest an o cifra de afaceri de aproximativ 31 mil. euro, in crestere cu aproximativ 30% fata de anul 2007. Anul trecut compania a obtinut vanzari totale de aproximativ 24 mil. euro, depasind astfel obiectivul de 22,7 mil. euro bugetat la inceputul anului 2007.
"Cresterea exploziva a pietei imobiliare din Romania, dar si scaderea dobanzilor la creditele imobiliare au condus la o dezvoltare fara precedent a segmentului de piata specific activitatii noastre", a declarat Ramona Fodor, director de marketing in cadrul companiei Quasar Industries.
Compania desfasoara activitati de producere, comercializare si montare a tamplariei din PVC si aluminiu, fatade ventilate, pereti cortina aluminiu, termopan, diverse tipuri de usi pentru garaj, reusind sa dezvolte in prezent o retea de 20 de magazine de prezentare in diverse orase din tara. Incepand cu anul 2007, firma din Petrosani devine dealer al companiei producatoare de usi Porta din Polonia, reusindu-se astfel diversificarea gamei de servicii si produse Quasar Industries.
Compania Quasar Industries a fost infiintata in anul 1993, avand ca principal domeniu de activitate producerea de sisteme de usi si ferestre din aluminiu. Actionarii companiei sunt oamenii de afaceri Horia Daniel Faur si Eronim Danut Bendorfean cu aproximativ 90%, respectiv 10% din actiuni. Numarul mediu de angajati ai companiei Quasar Industries este de 180 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO