Companii

Radisson Blu: La petrecerile corporate de Crăciun, unde participă între 100-500 de invitaţi, nu sunt în centrul atenţiei detaliile extravagante

Autor: Mirabela Tiron

20.12.2011, 16:04 233

Daniela Dumitrescu, directorul de marketing al hotelului de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei, susţine că există două tipuri de evenimente pe care le organizează hotelul cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, respectiv petrecerile solicitate de firme şi brunch-urile pentru persoane fizice.

"Primele petreceri corporate pentru Crăciun au început odată cu luna decembrie şi sunt programate până în pragul Crăciunului. Hotelul nostru va găzdui un număr similar de evenimente ca şi anul trecut, iar numărul de participanţi variază de la 100 până la 500 de invitaţi", a declarat Daniela Dumitrescu.

Ea a precizat că a observat un uşor trend descrescător în ceea ce priveşte amploarea acestor acţiuni şi că nu sunt în centrul atenţiei detaliile extravagante. "Ne bucură să constatăm că cele mai multe companii care au organizat petrecerile de Crăciun la noi în anii precedenţi au revenit şi în 2011 (...)", a spus Daniela Dumitrescu, fără a preciza însă numărul sau numele companiilor care au organizat petreceri pentru angajaţi la hotelul de pe Calea Victoriei.

Radisson se organizează şi brunch-uri, unde, de cele mai multe ori, vin familii. Preţul este de 220 de lei de persoană.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO