Companii

Reinert, la jumatate din tinta de vanzari

19.04.2010, 23:10 54

Reinert Romania, compania in care producatorul german demezeluri Reinert a investit peste 15 milioane de euro - cea maimare investitie a grupului in afara Germaniei, este departe de aobtine obiectivele de afaceri stabilite atunci cand a inceput saproduca pe plan local in urma cu trei ani: afaceri de zece milioanede euro si prezenta in topul primilor cinci cei mai mariproducatori locali de mezeluri.

Potrivit studiilor realizate de compania de cercetare a pieteiMEMRB, Reinert nu s-a aflat in 2009 in topul primilor cinciproducatori pe cele mai vandute categorii de produse de pe planlocal, salam, carnati si crenwursti. De asemenea, desireprezentantii companiei nu au dezvaluit cifra de afaceri acompaniei in 2009, este putin probabil ca aceasta sa se fi dublatin cursul anului trecut, de la 4,8 mil. euro in 2008, in conditiilein care intreaga piata a inregistrat scaderi.

In ciuda acestor rezultate, reprezentantii Reinert sustin ca nuintentioneaza sa renunte la filala din Romania si ca vor continuasa dezvolte afacerea locala. "Rezultatele Reinert in Romania suntdin ce in ce mai bune de la luna la luna. Managementul companieidin Romania este increzator in faptul ca aceasta evolutie pozitivaa Reinert in Romania va continua", a declarat Hans-Ewald Reinert,managing partner al Reinert Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO