Retail&Agrobusiness

Belgienii de la VPK Packaging investesc 2 mil. euro în creşterea producţiei

Belgienii de la VPK Packaging investesc 2 mil. euro în...

Autor: Laurentiu Cotu

08.09.2015, 00:05 452

Producătoul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru acest an un program de investiţii de peste 2 mil. euro în extinderea spaţiului de producţie cu 4.600 de metri pătraţi şi pentru creşterea capacităţii în segmentul cutiilor de carton.

 
Fabrica VPK Packaging din Salonta produce în principal cutii de carton, însă livrează şi plăci de carton, ca materie primă, pentru clienţii convertori. Tot la Salonta îşi desfăşoară activitatea şi fabrica de tuburi de carton Corex România, de asemenea parte a grupului belgian VPK Packaging, care pro­duce tuburi de carton pentru mai multe tipuri de aplicaţii industriale (folie, hârtie sau bandă izolatoare). „Pentru acest an am bugetat investiţii de aproximativ 1 milion de euro care se concentrează în principal pe creşterea capacităţii la producţia de cutii şi pe un service level mai ridicat. O altă investiţie, de 1,1 milioane de euro, va presupune extinderea fabricii cu 4.600 de metri pătraţi“, au declarat reprezentanţii companiei VPK Packaging.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO