Retail&Agrobusiness

Cătălin Pozdarie, Hervis România: Noi am fi dispuşi în continuare să deschidem cele 10 magazine, dacă am avea unde şi cu cine

Cătălin Pozdarie, Hervis România: Noi am fi dispuşi...

Autor: Ramona Cornea

25.05.2020, 19:33 246

Cătălin Pozdarie, CEO al retailerului de echipamente sportive Hervis, afirmă că compania doreşte să investească în continuare în România, însă doar două dintre cele şapte sau zece magazine anunţate pentru anul acesta vor mai fi deschise.

”În acest moment mai sunt sigure doar două, nu din cauza noastră, ci din cauza dezvoltatorilor care au pus pe hold dezvoltarea centrelor comerciale sau ale parcurilor de retail respective. Ca plan de investiţii, Hervis doreşte să investească în continuare în România. Noi am fi dispuşi în continuare să deschidem cele 10 magazine, dacă am avea unde şi cu cine. Avem nevoie de angajaţi, avem nevoie de oameni care să lucreze în aceste magazine şi avem nevoie de oameni şi în sediul central”, a declarat Cătălin Pozdarie în cadrul emisiunii de business ZF Live.

CEO-ul Hervis spune că nu s-au lovit de probleme de cashflow în această perioadă, ci de provocări legate de vânzările online.

”Pentru multe companii, provocarea a fost de cashflow în acest moment şi pe viitor va fi o provocare de cashflow. Noi nu ne-am lovit de această problemă, pentru cele mai importante teme au fost cum să asigurăm continuitatea magazinului online, cum să facem faţă vânzărilor pe online. Nimeni nu era pregătit pentru că nimeni nu putea să prevadă o astfel de situaţie”, a adăugat Pozdarie.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO