Retail&Agrobusiness

Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, deschide un parc comercial de peste 9.000 de metri pătraţi în Râmnicu Vâlcea. Valoarea investiţiei trece de 11 mil. euro

Cometex, divizia de real estate a grupului Altex,...

Autor: Cristina Bellu

29.11.2023, 15:52 255

Cometex, divizia de real estate a grupului Altex, liderul comerţului electro-IT local şi una dintre cele mai puternice companii antre­prenoriale româneşti, va deschide pe 30 noiembrie, în Râmnicu Vâlcea, parcul comercial Cometex Retail Park.

Cu o suprafaţă de peste 9.000 de metri pătraţi, noul proiect a presupus o investiţie de peste 11 milioane de euro, în urma căreia portofoliul companiei a ajuns la zece unităţi de retail aflate în oraşele Turnu Magurele, Huşi, Giurgiu, Deva, Slatina, Satu Mare, Braşov, Dej, Vatra Dornei şi Râmnicu Vâlcea.

Printre chiriaşii noului proiect se găsesc branduri atât româneşti, cât şi internaţionale, printre care Altex, Mobexpert, Maxi Pet, Pepco, Jysk, Penny şi Kik.

“Vom continua să investim la nivel local şi în alte destinaţii de shopping din ţară, acolo unde identificăm potenţial de dezvoltare. Rămânem fideli principiilor noastre de a construi proiecte sustenabile cu accent pe protectia mediului inconjurator”, spune Dan Ostahie, Preşedintele Consiliului de Administraţie Cometex.

În următorii doi ani, planurile de extindere ale companiei includ peste 20 de proiecte de retail.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO