Retail&Agrobusiness

Dedeman a dat startul recrutărilor pentru magazinul din Băneasa, vecin cu IKEA. Caută 200 de oameni

Dedeman a dat startul recrutărilor pentru magazinul din...

Autor: Mihaela Pascari

08.11.2016, 00:05 6329

Reţeaua de bricolaj Dedeman Bacău, cea mai mare afacerea antre­prenorială din România, construită de fraţii Adrian şi Dragoş Pavăl, a scos la bătaie peste 200 de poziţii pentru noua unitate de lângă magazinul IKEA din nordul Capitalei, pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti.

 
Noul magazin va fi construit pe un teren cumpărat de la firma Aviaţia Utilitară, con­tro­lată de Sorin Avră­mescu. Reprezentanţii Dedeman nu au furnizat informaţii despre data la care va fi deschis noul magazin, însă într-un interviu de anul trecut pentru ZF Dragoş Pavăl a spus că speră să îl deschidă până la sfârşitul lui 2016. De altfel, şi aplicaţiile pentru joburi sunt primite până în data de 5 decembrie, potrivit datelor de pe site-ul reţelei.
 
Printre joburile scoase la bătaie se numără poziţii precum consultant vânzări, manipulant marfă, casier, rece­p­ţioner marfă, agent de securitate, paz­nic sau personal de curăţenie. Joburile sunt dedicate atât candidaţilor cu studii medii sau superioare, cât şi per­soa­nelor cu studii gimnaziale, potrivit repre­zen­tanţilor companiei.  În ceea ce priveşte salariile pe care le vor primi noii angajaţi din Băneasa, reprezentanţii Dedeman nu au furnizat informaţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO