Retail&Agrobusiness

Distribuitorul de produse alimentare Nordic Food: Vrem să deschidem unităţi în HoReCa şi ne gândim la producţie proprie

Ciprian Moldoveanu, general manager al Nordic Food:

Nu refuzăm niciun client. Mulţi ajung să fie un nume în piaţă, alţii poate nu aleg locul potrivit pentru a deschide, poate după ce deschid aleg să mai facă rabat la calitate, se gândesc că mai pot să găsească şi alte metode şi unii ajung să închidă.

Ciprian Moldoveanu, general manager al Nordic Food: Nu refuzăm niciun client. Mulţi ajung să fie un nume în piaţă, alţii poate nu aleg locul potrivit pentru a deschide, poate după ce deschid aleg să mai facă rabat la calitate, se gândesc că mai pot să găsească şi alte metode şi unii ajung să închidă.

Autor: Georgiana Mihalache

26.07.2018, 00:05 444

Grupul Nordic, format din patru companii printre care şi Nordic Food, merge spre afaceri de 400 mil. lei în 2018.

Distribuitorul de produse alimentare Nordic Food, una dintre cele patru companii ale grupului Nordic, cu activităţi de import al produselor alimentare, producţie şi distribuţie de hrană pentru animale de companie, plănuieşte să intre şi pe segmentul de HoReCa în 2019, dar şi pe zona de producţie, potrivit lui Ciprian Moldoveanu, general manager al Nordic Food.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO