Retail&Agrobusiness

Familia Consulea reuneşte sub brandul Zexe un restaurant, o cofetărie şi o florărie în zona Dorobanţi din Capitală. Investiţia s-a ridicat la 100.000 de euro

Familia Consulea reuneşte sub brandul Zexe un...

Autor: Cristina Bellu

27.11.2019, 13:15 999

Alexandru Consulea, fondatorul brandului Zexe, a investit 100.000 de euro în proiectul Amalgam Zexe Concept care cuprinde un restaurant, o cafenea, o verandă şi o florărie localizate în zona Dorobanţi din Capitală.

„Amalgam este un concept cu totul diferit faţă de tot ceea ce am creat până acum. Acesta este şi motivul pentru care restaurantul se numeşte Amalgam Zexe Concept, nu doar Zexe, ca celelalte. (...). Noul concept prezintă o viziune mai fresh, mai modernă şi plină de viaţă a numelui Zexe. Ne dorim ca Amalgam să aducă mai multă relaxare pe scena gastronomică românească - un amalgam de take-away şi à la carte, perfect adaptat timpului nostru, cu o atmosferă prietenoasă şi un serviciu relaxat”, explică Alexandru Consulea, fondatorul Amalgam Zexe Concept.

Primul restaurant Zexe din Capitală a fost deschis în 2009 de Alexandru Consulea, unul dintre primii români care după anii ’90 au intuit potenţialul gastronomiei autohtone. Astăzi, sub brandul Zexe activează trei restaurante, o braserie şi un spaţiu de evenimente, un business care s-a ridicat la aproape 14 mil. lei în 2018, potrivit datelor agregate de ZF de pe site-ul ministerului de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO