Retail&Agrobusiness

Fish House, un restaurant din Bucureşti cu preparate din fructe de mare, şi-a majorat vânzările cu 25% în 2018, ajungând la 3,5 mil. lei

Restaurantul Fish House a fost deschis în 2016 de chef Zoran Savic (33 ani) printr-o investiţie de 350.000 de euro

Restaurantul Fish House a fost deschis în 2016 de chef Zoran Savic (33 ani) printr-o investiţie de 350.000 de euro

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.02.2019, 17:50 1059

„Lucrăm cu diverşi furnizori care importă peşte şi fructe de mare din Grecia.“

Fish House din Bucureşti, un restaurant care vinde preparate din peşte şi fructe de mare, a înregistrat afaceri de aproape 3,5 milioane de lei în 2018, în creştere cu 25% faţă de anul precedent. Investiţia iniţială în înfiinţarea şi deschiderea restau­rantului a fost de 350.000 de euro, a spus pentru ZF Jan Wessel van Groningen (29 de ani), co-proprietar al businessului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO