Retail&Agrobusiness

Franco-belgienii care deţin hipermarketurile Cora investesc 3 mil. euro în modernizarea hipermarketului operat în zona Pantelimon din Capitală, prima unitate deschisă de companie în România

Franco-belgienii care deţin hipermarketurile Cora...

Autor: Cristina Bellu

18.12.2019, 14:28 215

Lanţul de hipermarketuri Cora, care deţine pe piaţa locală 11 magazine, anunţă investiţii de 3 mil. euro în unitatea situată în zona Pantelimon din Capitală, primul hipermarket deschis în România de retailerul franco-belgian.

“cora Pantelimon are, înainte de orice, o valoare sentimentală deosebită pentru noi. (...) Nu schimbăm doar mobilierul, proiectul este de anvergură pentru ca, la final, consumatorii să poată cumpăra la fel de rapid ca dintr-un magazin de proximitate mii de produse pe care nu le pot găsi decât într-un hipermarket”, spune Thierry Destailleur, directorul general al cora România.

Compania a încheiat recent prima etapă a modernizării hipermarketului deschis în urmă cu 16 ani în România, urmând ca finalizarea proiectului să aibă loc în primele luni ale anului viitor, potrivit declaraţiilor făcute de directorul unităţii.  

“Luna aceasta am încheiat prima etapă a transformării cora Pantelimon, urmează etapa a doua a acestui proiect de anvergură, pe care îl vom finaliza în primele luni ale anului 2020. Procesul de regândire şi reinventare pentru a anticipa nevoile clienţilor noştri este însă unul permanent”, transmite  Anca Popescu, directorul hipermarketului cora Pantelimon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO