Retail&Agrobusiness

Grace Couture Cakes se extinde cu o unitate stradală în zona Dorobanţi

Alina Sudriu a fondat businessul Grace Couture în 2011

Alina Sudriu a fondat businessul Grace Couture în 2011

Autor: Ioana Matei

17.07.2017, 00:06 1659

Compania lansată în urmă cu circa cinci ani va depăşi pragul de 1 milion de euro cifră de afaceri în 2017.

Businessul Grace Couture Cakes, format dintr-un magazin în centrul comercial Băneasa Shopping City şi dintr-un atelier de producţie, se va se extinde până în luna septembrie cu o  unitate stradală, în zona Dorobanţi a Capitalei. Investiţiile în aceasta vor fi în linie cu cele din punctul de lucru din Băneasa, unde s-au plasat la 60.000 de euro.

Anul trecut, afacerile generate de Grace Couture Cakes au ajuns la 800.000 de euro. Pentru 2017, Alina Sudriu, fondatorul businessului, pre­vi­zionează depăşirea pragului de 1 mili­on de euro. Un pas care va stimula acest lucru ar fi deschiderea celei de a doua unităţi. Lansat în noiembrie 2012, acesta este primul atelier couture de cofetărie din Bucureşti. Anterior, Alina Sudriu a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor în Limba Engleză şi programul de master Strategic Marketing din cadrul ASE. În 2006, imediat după terminarea facultăţii, a lucrat pentru o companie de produse electronice, ca office assistant. După câţiva ani şi în domeniul consultanţei imobiliare, a vrut să dea o şansă impulsului antreprenorial, pe care spune că îl avea de ceva timp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO