Grupul german de electrocasnice de lux Miele a investit 150.000 euro într-un showroom în Timişoara: Nu ne vom opri aici, planul pe termen lung este de a ne consolida brandul în România

Secțiune susținută de Medlife Logo

25 mai 2018 Autor: Cristina Bellu

Vezi galeria foto galerie foto

Grupul german de electrocasnice de lux Miele a investit 150.000 de euro într-un showroom în Timişoara, acesta devenind a patra unitate pe care retailerul o operează în România,  alături de cele două magazine exclusive din Capitală şi a celui din Constanţa, inaugurat în 2017.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
timisoara
, showroom
, electrocasnice
, grup
, lux
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide