Grupul italian de asigurări Generali deţine 110 hectare de viţă-de-vie în judeţul Arad, primele vinuri fiind puse pe piaţă în 2017

11 iul 2018 Autor: Cristina Rosca

Crama a fost refăcută, astfel că primele vinuri au fost puse pe piaţă în 2017 şi poartă brandul Dorvena

♦ Crama a fost construită în 2010, la doi ani după ce italienii au anunţat planurile pentru piaţa locală a vinului ♦ România este singura piaţă pe care au investit în afară de piaţa-mamă.

Genagricola, companie a gru­pului italian Generali, deţine în România 110 de hectare de viţă-de-vie în Pâncota, judeţul Arad. Acestea sunt plantate cu soiuri locale – Fe­tească Neagră, Fetească Regală - şi in­ternaţionale – Pinot Gris şi Pinot Noir -, potrivit site-ului propriu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

 
Cuvinte cheie:
piata
, italian
, detinere
, generali
, grup
, vinuri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide