Retail&Agrobusiness

Irina şi Corneliu Hoşliag cultivă legume pe două hectare în Târgu Frumos. Producţia este vândută săptămânal în Iaşi

Legumele proaspete sunt livrate săptămânal în Iaşi, miercuri şi sâmbătă la domiciliu sau la locul de muncă al clienţilor

Legumele proaspete sunt livrate săptămânal în Iaşi, miercuri şi sâmbătă la domiciliu sau la locul de muncă al clienţilor

Autor: Florentina Niţu

08.07.2019, 20:35 767

Irina şi Corneliu Hoşliag au luat iniţiativa de a-şi face propriul business cu legume în mijlocul anului 2017, deşi aveau ideea de mai multă vreme, însă nu aveau curaj să facă o schimbare în viaţa lor.

Cu fonduri proprii şi o finanţare de 40.000 de euro atrasă anul trecut prin linia de finanţare 6.1 „Sprijinul pentru instalarea tinerilor fermieri“, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală (PNDR), derulat de Ministerul Agriculturii, antreprenorii au înfiinţat brandul Legumele De Acasă Târgu Frumos.   

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO