Retail&Agrobusiness

Kaufland deschide al patrulea magazin din acest an în Dej şi ajunge la o reţea de 131 de unităţi pe plan local

Kaufland deschide al patrulea magazin din acest an în...

Autor: Cristina Bellu

20.05.2020, 14:05 693

Retailerul german Kaufland, liderul pieţei locale de comerţ alimentar după cifra de afaceri, anunţă deschiderea primului hipermarket din Dej (jud. Cluj), compania bifând astfel 131 de magazine pe plan local.

Acesta este al patrulea magazin deschis de Kaufland în anul financiar 2020 (martie 2020 – februarie 2021), potrivit datelor transmise de oficialii companiei, retailerul urmând să continue planurile de expansiune în perioada următoare.

Ne bucurăm că facem încă un pas în judeţul Cluj, printr-o deschidere pe care am pregătit-o cu cea mai mare responsabilitate şi cu toate măsurile de siguranţă aplicate”, spune Valer Hancaş, director Comunicare & Corporate Affairs, Kaufland România.

Magazinul recent inaugurat are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 3.000 metri pătraţi, încadrată într-una totală de peste 5.400 de metri pătraţi, şi dispune de o parcare extinsă de 249 de locuri.

Pentru cumpărături rapide şi un timp mai scurt dedicat aprovizionării, magazinul este prevăzut cu nouă case de marcat standard şi de alte şase express tip self-service.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO