Retail&Agrobusiness

Mega Image deschide un magazin în ”Las Fierbinţi”

Mega Image deschide un magazin în ”Las Fierbinţi”

Autor: Raluca Ghinea

29.12.2015, 11:35 2721

Astfel, pe 23 decembrie a fost deschis un magazin Shop&Go pe Calea Dudeşti nr. 188, cu o suprafaţă de vânzare de circa 90 metri pătraţi, un Mega Image în Fierbinţi Târg, judeţul Ialomiţa (550 metri pătraţi) şi unul în Bragadiru, judeţul Ilfov (circa 653 metri pătraţi), se arată într-un comunicat al companiei.

Retailerul va inaugura miercuri alte cinci unităţi, dintre care un Mega Image în Clădirea City Gate Turnul Nord din Piaţa Presei Libere (350 metri pătraţi) şi patru magazine Shop&Go, pe Calea Griviţei nr. 168 (86 metri pătraţi), în Băneasa Park, pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti (73 metri pătraţi), pe Bd-ul Basarabia nr. 55 (88 metri pătraţi) şi pe Bd-ul Alexandru Obregia nr. 2B (104 metri pătraţi).

"Anul 2015 a fost un an de referinţă pentru noi, în care am ajuns la o poziţie consolidată pe piaţă, iar investiţiile în proiectele noi au fost simţite direct de către toţi clienţii noştri din comunităţile din care facem parte împreună", a declarat în comunicat directorul general al Mega Image, Vasileios Stavrou.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea de 471 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, AB COOL FOOD şi Gusturi Romaneşti.

Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer internaţional înfiinţat în 1867 în Belgia care operează în prezent pe trei continente.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO