Retail&Agrobusiness

O companie a investit într-un hub logistic la Caran-Timişoara pentru produse agricole cu o capacitate de 170.000 de tone

O companie a investit într-un hub logistic la...

Autor: Bogdan Alecu

12.09.2016, 00:05 446
Compania SIFI TM Agro a deschis la  Caran, judeţul Timişoara  cel mai mare hub logistic destinat produselor agricole din România, în urma unui program de investiţii derulat în ultimii ani. Investiţia exactă nu a fost comunicată de către companie.
 
Silozul Carani, situat în una din cele mai importante zone agricole din ţară, foarte aproape de Timişoara, dar şi de A 1, îşi propune să devină cel mai mare hub logistic agricol din ţară, cu o capacitate de recepţie/livrare de 5.000 de tone zilnic şi cu o capacitate totală de depozitare de 170.000 de tone. Investiţia dispune de o infra­struc­tură feroviară, dispusă la linia electrificată de transport feroviar din zona de vest. Potrivit oficialilor companiei.
 
Într-un an , hub-ul logistic va deveni cel mai mare depozitar independent de cereale din România, cu un rulaj programat de peste 200.000 de tone.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO