Producătorul Borsec, profit record de 47 mil. lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

23 mai 2016 Autor: Mădălina Panaete

Romaqua Group, liderul pieţei de ape minerale şi producătorul Borsec, a încheiat anul trecut cu un profit record de aproape 47 mil. lei (circa 11 mil. euro), atingând cel mai bun nivel al câştigurilor din ultimii ani, conform datelor Recom.

 
Astfel, profitul net al Romaqua a crescut de aproximativ patru ori, de la 11,5 mil. lei în anul 2014. Creşterea câştigurilor producătorului de ape minerale, sucuri şi bere vine în contextul în care anul 2015 a fost unul de creştere pentru pieţele pe care activează. De exemplu, piaţa băuturilor non-alcoolice a crescut anul trecut cu peste 5%, în timp ce industria berii, acolo unde Romaqua activează cu brandul Albacher, a avansat cu 6,5%, până la 15,8 mil. hectolitri.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.05.2016

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Borsec
, producator
, profituri record
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide