Retail&Agrobusiness

Radu Timiş, Cristim: Avem aşteptări foarte mari de la cei care gestionează bugetele administraţiilor de stat, în speranţa unui viitor în care execuţia bugetară nu va mai fi creditată de companii, mă refer la identificarea unui mecanism mai eficient de rambursare a TVA-ului şi plata la timp a concediilor medicale

Radu Timiş, Cristim: Avem aşteptări foarte mari de la...

Autor: Robert Manea

24.04.2020, 19:25 1094

Radu Timiş, CEO al grupului Cris-Tim, unul dintre cei mai mari producători locali de mezeluri, anunţă că modificarea comportamentului de consum în România, în urma pandemiei de coronavirus, nu a afectat stabilitatea financiară a companiei, nici capacitatea de protecţie a celor 2500 de angajaţi.

În dorinţa de a veni în sprijinul eforturilor de susţinere a economiei, companiile grupului Cris-Tim au plătit în avans taxele şi impozitele datorate, în acelaşi timp renunţănd la beneficiile anunţate de stat.

Astfel, compania de mezeluri a achitat suma de 20 de milioane de lei către bugetul de stat, dar şi cel local.

„Deciziile pe care le-am luat sunt născute din spirit de solidaritate, din respect pentru oameni, sunt contribuţii modeste făcute în sprijinul celor profund afectaţi de această situaţie extraordinară. Ne bazăm mai mult ca oricând pe inspiraţia, seriozitatea şi profesionalismul celor care gestionează criza medicală. Avem aşteptări foarte mari de la cei care gestionează bugetele administraţiilor de stat, în speranţa unui viitor în care execuţia bugetară nu va mai fi creditată de companii, mă refer la identificarea unui mecanism mai eficient de rambursare a TVA-ului şi plata la timp a concediilor medicale. Speram ca industriile mai puţin afectate să ni se alăture, fiind convinşi că actuala criză este şansa schimbării paradigmei României neputicioase” a declarant Radu Timiş, preşedintele grupului Cris-Tim.

În 2018, cifra de afaceri a grupului CrisTim a depăşit 150 de milioane de euro. Cifra de afaceri a grupului este aşteptată să crească cu 8-10% faţă de 2018, în timp ce volumele sunt la un nivel similar cu cele de anul trecut, conform informaţiilor furnizate anterior de Radu Timiş jr..

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO