Retail&Agrobusiness

Raul Ciurtin, Albalact - un sfat pentru tinerii la început de carieră: Nu pierdeţi timpul! Aveţi curaj să o luaţi înaintea altora, pentru că stând pe loc nu vă atingeţi ţelurile

Raul Ciurtin, principalul acţionar al Albalact

Raul Ciurtin, principalul acţionar al Albalact

Autor: Ioana Mihai

05.02.2016, 00:05 4936

Revista Business Magazin publică în fiecare săptămână sfatul de business al săptămânii, în care un antreprenor sau executiv de top răspunde la un set de întrebări.

 
Raul Ciurtin, preşedintele Albalact, este unul dintre puţinii antreprenori locali care s-au luptat, ani la rând, de la egal la egal cu multi­naţionalele şi le-au depăşit. Albalact a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului producă-torilor de lactate, depăşind rezultatele financiare înregistrate de Danone România în 2014.
 
Antreprenorul român a preluat frâiele Albalact în 1999, moment în care compania se afla într-o situaţie precară, iar de atunci com­pania a lansat branduri şi produse, a creat tendinţe şi s-a impus pe piaţa locală a lactatelor. Raul şi Lorena Ciurtin împreună cu fondul de investiţii RC2 au semnat la finalul lunii ianuarie un acord cu grupul francez Lactalis pentru vânzarea pachetului pe care-l deţin la pro­ducătorul de lacate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO