Companii

Reţeaua de clinici de imagistică Affidea, creştere de 20% în 2022, până la 270 mil. lei: „Investim în deschiderea de noi clinici şi în achiziţia de echipamente“

Affidea România plănuieşte să deschidă cinci centre noi în România în 2023. Investiţia într-un astfel de centru poate să fie de la 500.000 de euro la 5 milioane de euro, în funcţie de aparatură.

Affidea România plănuieşte să deschidă cinci centre noi în România în 2023. Investiţia într-un astfel de centru poate să fie de la 500.000 de euro la 5 milioane de euro, în funcţie de aparatură.

Autor: Georgiana Mihalache

13.06.2023, 17:00 156

♦ Affidea România are 46 de clinici în 26 de oraşe, fiind cel mai mare jucător din sfera imagisticii medicale ♦ Compania are în plan noi investiţii, după ce în ultimii doi ani, perioada 2020-2022, a investit 60 mil. lei în reţeaua de pe piaţa locală.

Affidea România, cel mai mare jucător din piaţa ser­viciilor de imagistică din România, a încheiat anul 2022 cu afaceri de 270 mil. lei, în creştere cu 20% faţă de anul anterior, din datele transmise de companie pentru anuarul Cei mai mari jucători din economie.

În ultimii doi ani, din 2020 până în 2022, compania a investit 60 mil. lei în extindere şi echipamente, iar direcţia rămâne aceeaşi inclusiv pentru anul acesta.

„Şi în 2023 Affidea România îşi va continua planul de expansiune prin deschiderea de noi clinici sau achiziţio­narea altora, dorim să oferim cât mai multor români, din toate zonele ţării, acces rapid şi uşor la serviciile noastre integrate de consultaţii medicale, imagistică ultraperfor­man­tă şi analize de sânge efectuate în laboratoarele de ultimă generaţie. Vom continua să învestim atât în des­chiderea de noi clinici, cât şi în achiziţia de cele mai noi echi­pamente medicale“, au transmis repezenanţii Affidea.

Recent, sub umbrela brandului medical a mai intrat o clinică deschisă la finalul lunii martie, în cadrul proiec­tului de birouri Sema Parc din sectorul 6 din Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO