Companii

Rockwell Automation, un business de 6,3 mld. dolari în automatizări, vine la Bucureşti

Rockwell Automation, un business de 6,3 mld. dolari în...

Autor: Roxana Petrescu

09.06.2016, 00:00 1300

Grupul american Rockwell Automation, un business de 6,3 miliarde de dolari cu 22.000 de angajaţi la nivel global, specializat în soluţii de automatizare industrială, îşi deschide un birou în România, o măsură similară fiind aplicată şi pentru piaţa din Ungaria, în contextul în care clienţii de pe cele două pieţe erau deserviţi până acum de la biroul din Praga.

Intrarea directă a americanilor pe plan local vine în contextul în care companiile industriale pun din ce în ce mai mult accentul pe soluţiile de creştere a eficienţei energetice cu impact direct asupra consumului de energie, concurenţa dintre firmele de profil crescând vizibil în ultima perioadă.

„Rockwell Automation Inc. se extinde în Europa Centrală şi de Est şi a deschis două noi birouri, în România, la Bucureşti şi în Ungaria, la Budapesta. Deşi facem afaceri în aceste ţări de câţiva ani, activităţile noastre locale au fost coordonate de la biroul din Praga, susţinut de, spre exemplu, Vestra pentru România“, spune Peter Rozek, directorul operaţiunilor de vânzări în Ungaria şi România. Rockwell Automation este prezentă la nivel global pe mai bine de 80 de pieţe. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24