Companii

Sanex, producător de plăci ceramice: „Din estimările noastre, inflaţia ridicată va continua să afecteze domeniul construcţiilor – atât dezvoltatorii, cât şi clienţii finali“

Sanex, producător de plăci ceramice: „Din estimările...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.07.2023, 17:40 161

În ciuda climatului instabil din ultima perioadă, marcat de inflaţie, conflictul de la graniţă şi situaţia geopolitică incertă, reprezentanţii Sanex sunt de părere că România nu va intra în recesiune.

Producătorul de plăci cera­mice Sanex din Cluj-Napoca, deţinut de grupul austriac Lasselsberger, se aşteaptă în continuare la presiune pentru industria construcţiilor, care se află deja într-o situaţie dificilă de mai multe luni.

Cu toate acestea, compania a alocat 8 mil. lei pentru investiţii în 2023, o parte din bani mergând către creşterea capacităţii de producţie.

„Avem un total de aproximativ 8 milioane de lei pentru anul 2023, care va fi utilizat pentru extinderea capa­cităţii de producţie în Cluj-Napoca, precum şi pentru optimizarea şi redu­cerea consumului de energie în între­gul proces de producţie”, au spus repre­zentanţii Sanex ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie – ediţia 2023.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO