Companii

SSAB AG, constructorul magazinului Ikea din Timişoara, a accelerat până la 600 mil. lei cifră

SSAB AG, constructorul magazinului Ikea din Timişoara, a...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

12.04.2024, 08:20 1042

♦ SSAB a participat la licitaţia pentru construirea unui stadion de 18.000 de locuri în Constanţa, un contract de circa 80 de milioane de euro. În cele din urmă însă, proiectul a fost câştigat de firma Construcţii Erbaşu.

Constructorul SSAB AG din Bacău, care a ridicat magazinul Ikea din Timişoara şi mai multe fabrici şi depozite, şi-a majorat cu 51% cifra de afaceri în 2023, ajungând astfel la 599,7 milioane de lei, potrivit celor mai recente informaţii publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Totodată, profitul cu care compania a încheiat anul trecut este mai mult decât dublu faţă de cel din anul precedent, situându-se la 28,1 mil. lei. Şi numărul de angajaţi a crescut în cursul anului 2023, până la 285.

Reprezentanţii companiei nu au răspuns solicitării ZF pentru a oferi informaţii cu privire la proiectele finalizate anul trecut şi cele pe care le au în lucru.

Este pentru al doilea an la rând când compania raportează o creştere spectaculoasă a cifrei de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO