Companii

O surpriză imensă: ING Group lansează platforma de discount DealWise. “Suntem primul asemenea business ING Bank NV în România, iar asta este de două ori un lucru bun.”

O surpriză imensă: ING Group lansează platforma de...

Autor: Cristina Roşca

08.07.2020, 00:07 5368

ING, a patra cea mai importantă bancă din România după active, a lansat platforma online de shopping DealWise, făcându-şi astfel intrarea în comerţul de modă. Momentan, printre produsele vândute pe platforma de tip marketplace se numără atât echipamente sportive şi haine, cât şi articole de îngrijire sau jucării. Unele oferte sunt disponibile direct în aplicaţie pe când în cazul altora eşti trimis direct pe site-ul retailerilor precum Zara sau Mango.

„Suntem o inovaţie a ING Bank NV. Asta înseamnă că avem în spate forţa şi stabilitatea unei bănci, dar flexibilitatea şi viteza unui start-up. Suntem primul asemenea business ING Bank NV în Romania, iar asta e de două ori un lucru bun: o dată, pentru că banii şi datele tale beneficiază de siguranţa unei bănci. Apoi, pentru că avem insighturile locale (...)“, potrivit site-ului DealWise. Reprezentanţii ING şi DealWise nu au răspuns până la închiderea ediţiei la întrebările ZF.

Banca avea deja un bazar de oferte pentru clienţi, însă aceştia puteau prin intermediul seviciului doar să accese­ze o serie de reduceri şi oferte.

Aici compania avea peste 100 de parteneri precum Flanco, elefant.ro, Happy Tour, Otter sau Hervis.

Acum, prin platforma DealWise ai în continuare acces la o serie de promoţii şi dealuri, dar poţi totodată cumpăra.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO