Top 100 cele mai valoroase companii din România. Industria auto, marele câştigător cu treisprezece companii în top 100

15 nov 2017 Autor: Dana Ciriperu

♦ Catalogul, ajuns la a douăsprezecea ediţie, va fi lansat pe 23 noiembrie la Gala ZF, când vor fi premiate şi cele mai valoroase companii locale.

Investiţiile din sectorul auto şi al componentelor auto, precum şi rulajele mari de vânzări şi marjele în creştere au trimis în top 100 cele mai valoroase companii din România treispre­zece companii din sectorul auto, din care patru sunt companii nou intrate în acest clasament, arată datele din anuarul realizat de Ziarul Financiar împreună cu BT Capital Partners şi cu firma de evaluare şi consultanţă Veridio.

Unsprezece companii din energie şi şapte din industria de petrol şi gaze sunt anul acesta în top 100 cele mai valoroase companii din România.  Sectorul bancar are şi el tot 11 repre­zentanţi în catalogul din acest an.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.11.2017

 
Cuvinte cheie:
Top 100 cele mai valoroase companii
, Industria auto
, companii
, gala zf
, clasament
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide