Top 100 cele mai valoroase companii din România. Industria bunurilor de larg consum are un nou lider în topul celor mai valoroase businessuri

14 nov 2017 Autor: Mădălina Panaete

Opt companii active în sectorul bu­nu­rilor de larg consum şi-au făcut loc prin­tre cele mai valoroase companii din Ro­mânia, jumătate fiind active în in­dus­tria băuturilor, arată datele edi­ţiei din acest an a anuarului Top 100 cele mai valoroase companii din Ro­mâ­nia, realizat de Ziarul Financiar îm­preună cu BT Capital Partners şi cu fir­ma de evaluare şi consultanţă Veridio.
 
Astfel, numărul companiilor din acest sector s-a păstrat constant faţă de ediţia precedentă. Între acestea se află şi două companii cu acţionariat românesc, lideri pe segmentele pe care activează.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.11.2017

 
Cuvinte cheie:
top
, companii
, consum
, bunuri
, business
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide