Companii

Transportatorul edy mută sediul din cartierul Militari în comuna Voluntari

Autor: Bogdan Alecu

19.10.2010, 23:43 89

Compania de transport edy International Spedition, parte agrupului edy controlat de omul de afaceri Alin Popa, şi-a mutatpunctul de lucru din Strada Preciziei, din cartierul Militari dinCapitală, situat în apropierea fostei fabrici Coca-Cola, în comunaVoluntari, în partea de nord a Bucureştiului.

"Relocarea edy în Voluntari a fost luată din considerenteprac­tice. Noul punct de lucru ne permite să fim mai aproape decentrele de distribuţie ale clienţilor, dar şi ale potenţialilorclienţi, în condiţiile în care în zona de nord sunt am­plasatesediile multor companii multinaţionale din FMCG", au spus oficialiiedy International Spedition.
În acelaşi timp, aceştia au subliniat că noul sediu este amplasatîn apropierea şoselei de centură, ceea ce oferă un avantaj mult maiimportant faţă de sediul din Militari.
Compania de transport are în continuare semnat un contract cu firmaCoca-Cola HBC România, Coca-Colla Hellenic având noul sediu tot înpartea de nord a Capitalei. În partea de nord a Capitalei seregăsesc în prezent cele mai multe clădiri de birouri, în timp ceîn vest, pe autostrada A1 spre Piteşti, se află o mare concentraţiede spaţii logistice.

Grupul edy a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 118mil. euro potrivit oficialilor companiei, în scădere cu aproximativ20% faţă de anul anterior, din care peste 55 mil. euro reprezintăaportul diviziei de transporturi rutiere.
Edy International Spedition are în prezent peste 1.500 de angajaţi.Cifra de afaceri a grupului va reveni pe plus anul acesta,oficialii companiei estimând o creştere de 20% a cifrei de afaceria grupului, la peste 141 mil. euro.
În prezent flota gru­pului edy este alcătuită din peste 1.000 decamioane, flotă care a crescut în acest an după ce compania aachiziţionat 70 de ca­mioane de trans­port Iveco, 30 de camioane detrans­port Mercedes-Benz şi 35 de ca­mioane de dis­tri­buţieMercedes-Benz. În 2008, înainte de criza financiară, parcul EdySpedition era alcătuit din 1.250 de camioane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO