Companii

Una dintre fiicele antreprenorului Dumitru Mihalescul din Suceava a ajuns la o reţea de 18 magazine de electrocasnice

Una dintre fiicele antreprenorului Dumitru Mihalescul din...

Autor: Cristina Roşca

08.08.2016, 00:05 990

Una dintre fiicele antreprenorului Dumitru Mihalescul, cel care a pus ba­zele distribui­to­rului de electrocas­nice Marelvi din Suceava, controlează îm­preună cu soţul său compania Coraura Star. Aceasta administrează o reţea de 18 magazine sub brandul Practic Electro­cas­nice. Magazinele, aşa cum le spu­ne şi nu­mele, vând produse electro­cas­nice, potrivit lui Dumitru Mihalescul.

„Avem magazine în oraşe precum Arad, Pia­tra-Neamţ, Luduş, Lupeni sau Urziceni. Mergem în oraşele în care nu avem par­tener“, afirmă Dumi­tru Mihalescul. El adau­gă că nu se implică activ în acest business, el ocupându-se de Marelvi.

Antreprenorul şi familia sa deţin distri­buitorul de electrocasnice Marel­vi din Suceava, companie care şi-a bugetat pen­tru acest an o cifră de afaceri de 50 mil. euro, plus 20% faţă de anul an­terior. După va­loarea businessului, 2016 ar urma să devină cel mai bun an pentru Marelvi, o companie cu o istorie de circa 20 de ani. Marelvi se ocupă astăzi de distribuţia produselor electro­casnice şi are în portofoliu cele mai im­portante branduri de profil din piaţă. În topul celor mai bine vândute se află Arctic - Beko, Whirlpool -, Indesit (parte a aceluiaşi grup) şi Liebherr.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO