Companii

Ungurii de la Matusz-Vad intră pe piaţa locală de alimente congelate

Autor: Andreea Neferu

21.12.2010, 23:44 55

Distribuitorul maghiar de alimente congelate Matusz-Vad, deţinutde omul de afaceri Balasz Matusz, s-a extins în România prindeschiderea unei filiale la Oradea, scrie Budapest BusinessJournal. Deschiderea filialei Gastro Plus face parte din planurilede extindere regională ale companiei. "Activăm în acest moment înRomânia doar în segmentul HoReCa (hoteluri, restaurante - n. red.),deoarece portofoliul nostru de produse se pretează domeniuluiospitalier. La început ne vom concentra pe acest sector. Din 2011dorim să avem şi reprezentanţi de vânzări în teritoriu", a declaratpentru ZF Gabor Nemes, directorul executiv al firmei GastroPlus.

Compania va livra 600 de produse, printre care se numără carne,legume, fructe, produse de patiserie, condimente sau deserturi.Matusz-Vad, care a avut o cifră de afaceri de 5,4 miliarde deforinţi anul trecut (19,7 milioane de euro), este deja prezentă înţări precum Slovacia şi Austria prin intermediul unor francize. Pepiaţa distribuţiei de alimente congelate din România activeazăcompanii precum Macromex sau Impex Bock.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO