Companii

Urmează conferinţa ZF/Liberty Steel „Industria românească: Investiţii pentru un viitor verde“. Mark Davis, BERD România şi Bulgaria, vine la ZF/Liberty „Industria românească: Investiţii pentru un viitor verde“. Care sunt temele de discuţie?

Mark Davis, directorul regional al Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare

Mark Davis, directorul regional al Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare

Autor: Răzvan Botea

19.01.2022, 00:00 193

Mark Davis, directorul regional al Băncii Europene de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) pentru România şi Bulgaria, vine marţi, 25 ia­nua­rie 2022, la evenimentul ZF/Liberty „Industria românească: Investiţii pe­ntru un viitor verde“. Doctor în economie, Mark Davis a fost executiv la Goldman Sachs în Moscova şi la Morgan Stanley la Londra, înainte de a conduce operaţiunile BERD în România şi Bulgaria. Anterior, Mark Davis a lucrat la Banca Mondială în Washington, în calitate de economist senior responsabil pentru Moldova, Ucraina şi Kazahstan.

Ziarul Financiar împreună cu Liberty Steel Group organizează marţi, 25 ianuarie 2022, conferinţa „Indus­tria românească: Investiţii pen­tru un viitor verde“, dezbatere care va aduce la masa dis­cuţi­ilor auto­rităţi din Româ­nia şi de la nivel euro­pean, instituţii fi­nan­ciare şi com­panii im­por­tante din industrie.

Temele care vor fi abordate în ca­drul evenimentului sunt legate de cum se va derula procesul de decar­bo­nizare a industriei strategice, care sunt cos­tu­rile şi cine le susţine, fondurile euro­pe­ne şi băncile joacă un rol cen­tral în finanţarea tranziţiei verzi, dar cum pot aju­ta gu­vernul, fur­ni­zo­rii de tehnolo­gie, me­diul aca­de­mic si alţi stake­holderi im­portanţi? În ace­laşi timp, for­ţa de muncă are ne­voie să fie pre­gă­tită pentru in­dus­tria viitorului. Cum se vor realiza toa­te aceste lucruri?

 

ZF împreună cu Liberty Steel Group organizează marţi, 25 ianuarie 2022, conferinţa „Industria românească: Investiţii pentru un viitor verde“, o dezbatere cu autorităţi din România şi din Uniunea Europeană, instituţii financiari şi lideri ai companiilor din sectoare industriale strategice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO