Companii

Urmează ZF/iBanFirst Regional Business Summit. 24 aprilie, de la 09:00, pe zf.ro. Pierre Antoine Dusoulier, fondator şi CEO al iBanFirst, vine la Regional Business Summit şi va vorbi despre trecerea graniţelor pentru businessurile din România, Ungaria şi Bulgaria

Pierre Antoine Dusoulier, fondator şi CEO al iBanFirst

Pierre Antoine Dusoulier, fondator şi CEO al iBanFirst

Autor: Răzvan Botea

09.04.2024, 10:00 59

♦ Regiunea României este o zonă foarte bună pentru a face business în momentul de faţă, datorită dezvoltării tehnologice din regiunea Europei Centrale şi de Est, a spus Pierre Antoine Dusoulier la ediţiile anterioare ale Regional Business Summit.

Pierre Antoine Dusoulier, fonda­tor şi CEO al iBanFirst, vine la Regional Business Summit şi va vorbi despre tre­cerea graniţelor pentru businessurile din România, Ungaria şi Bulgaria. El a par­ticipat, alături de alţi antreprenori din regiune care au trecut graniţele cu busi­nessurile lor, la ediţiile anterioare ale con­fe­rinţei, realizată în fiecare an cu spri­jinul Ziarului Financiar şi al companiei de comunicare Pi2 PR & Marketing.

„Am văzut în Europa, în Franţa, acum 10 ani, că nu era un ecosistem de antreprenori. Am început să investim, să creăm acest ecosistem. Este nevoie de acest ecosistem, pentru că poate aduce creştere exponenţială. Foarte probabil, aici în regiune se va întâmpla ce s-a întâmplat în Silicon Valley şi este foarte bine să fii aici acum“, a spus el la una dintre ediţiile anterioare ale conferinţei.

Fintechul iBanFirst, împreună cu Ziarul Financiar şi compania de comunicare Pi2 PR & Marketing organizează miercuri, 24 aprilie 2024, cea de-a treia ediţie anuală a a Summit-ului Regional de Business al iBanFirst. Organizat în colaborare cu partenerii media - Ziarul Financiar din România, Bloomberg TV Bulgaria şi ziarul de business Portfolio din Ungaria - summitul regional oferă participanţilor o agendă bogată de discuţii şi oportunităţi de networking. Evenimentul reuneşte antreprenori şi directori executivi din România, Bulgaria şi Ungaria, care au construit companii de succes în regiune şi care vor împărtăşi experienţele lor privind expansiunea transfrontalieră.

iBanFirst, unul dintre unul dintre cei mai importanţi furnizori globali de servicii de schimb valutar şi plăţi internaţionale pentru companii, inclus pentru al cincilea an consecutiv în topul „FT1000“ al companiilor europene cu cea mai rapidă creştere, va oferi o imagine de ansamblu a factorilor macroeconomici şi impactul lor asupra mediului de afaceri regional şi global, precum şi a modului în care fluctuaţiile monedelor locale influenţează strategiile de expansiune internaţională ale companiilor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO