Companii

Vastint, divizia imobiliară a Ikea, va demara proiectul din Siseşti pe 48 ha după ce va finaliza procedurile administrative. Suedezii vizează construcţia a 6.000 de locuinţe, două şcoli şi un parc

Antoniu Panait, managing director al Vastint România: Suntem pozitivi în ceea ce priveşte acest proces şi contăm pe suportul autorităţilor pe durata întregului proces.

Antoniu Panait, managing director al Vastint România: Suntem pozitivi în ceea ce priveşte acest proces şi contăm pe suportul autorităţilor pe durata întregului proces.

Autor: Bogdan Alecu

18.04.2022, 10:00 1057

Vastint vrea să dezvolte în zona Siseşti din Capitală la unul dintre cele mai mari şi complexe proiecte rezidenţiale din Bucureşti, unde în final vor locui circa 15.000 de persoane, motiv pentru care vor fi construite şi două şcoli, un parc alături de spaţii de recreere.

Recent acest proiect s-a aflat pe masa Comisiei de urbanism şi amenajarea teritoriului a Primăriei Municipiului Bucureşti, unde a fost subiectul unei dezbateri tehnice, acesta fiind unul dintre paşii premergători obţinerii avizului din partea Primăriei Municipiului Bucureşti.

„Ca orice alt proiect de această amploare, având în vedere că discutăm de 48 de hectare ce vor reprezenta unul dintre cele mai mari proiecte rezidenţiale atât din portofoliul Vastint, dar şi din municipiul Bucureşti, formalităţile se desfăşoară pe o durată mai îndelungată. Suntem optimişti şi sperăm că în curând vom finaliza procedurile administrative, astfel încât să putem începe cât mai curând această investiţie majoră“, a spus Antoniu Panait, managing director al Vastint România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO