Companii

Von Albrichsfeld, Continental: Nu putem recruta atât de mulţi ingineri pe cât avem nevoie în România

Von Albrichsfeld, Continental: Nu putem recruta atât de...

Autor: Bogdan Alecu

20.10.2015, 00:07 7733

Grupul Continental din România reprezintă a doua echipă de ingineri, ca mărime, din departamentul de Cercetare şi Dezvoltare la nivel european, iar echipa continuă să se extindă pe măsură ce aceştia lucrează la viitorul proiect al maşinii autonome.

„Acum avem 4.500 de oameni care lucrează în cercetare şi dezvoltare şi vrem să creştem în continuare. Anul acesta vrem 500 de oameni spre exemplu, iar acest lucru reprezintă o provocare pentru a recruta personalul calificat necesar.

Dar la această dimensiune nu sunt suficiente companii în piaţă de la care să atragem personal, aşa că ne bazăm în mare parte pe studenţi, motiv pentru care avem parteneriate cu universităţi“, a spus Christian von Albrichsfeld, head of country al Grupului Continental în România.

În România Grupul Continental are a doua echipă de R&D ca mărime din Europa după Germania şi printre cele mai mari din lume.

„Sunt puţine ţări în care avem peste 15.000 de angajaţi. Dar targetul nostru nu este să fim cei mai mari, ci cei cu cele mai bune performanţe pentru calitate, deoarece după calitate vine şi cantitatea“, a spus Von Albrichsfeld.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO